Cum cumpar?

1. Comenzile se pot face fie dupa crearea unui cont de utilizator fie fara creare unui cont.

2. Alegeti produsul pe care vreti sa-l comandati si dati click pe butonul Adauga in cos. Produsul este automat trimis in cos. Valoarea produselor din cosul de cumparaturi este afisata in permanenta in partea dreapta a paginii.

3. Cand ati terminat cumparaturile dati click pe butonul Finalizeaza comanda. Selectati modalitatea de transport si plata, verificati adresa de livrare. Adresa de livrare trebuie sa fie completa, email-ul valabil si nr de telefon corect. Completati campul CNP, este necesar pt. emiterea facturii.

4. Completati campul Comentarii doar daca aveti observatii legate de comanda.Bifati casuta Termeni si conditii.

5. Comanda dvs va fi confirmata ulterior printr-un email.

Cum platesc?

Plata se poate face in avans, in cont (transfer bancar – veti primi informatiile necesare intr-un email) sau ramburs (la primirea pachetului de la curier). Contravaloarea transportului este suportata de cumparator.

Livrare

1. Livrarea produselor se face prin DPD Curier in orice localitate de pe teritoriul Romaniei.

2. Comanda dvs. va fi expediata in maxim 24 ore lucratoare in ordinea primirii.Veti primi un email pentru confirmarea expedierii coletului.

3. Comenzile pot fi expediate doar pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzi din afara tarii va rugam sa ne contactati pe e-mail.